De kostprijs van dj-service hangt af van de geplande datum voor je feest en je te maken keuze voor het afwerken op het gebied van klank en licht. De grootte van je event speelt hierbij een belangrijke rol.

Wens je zekerheid voor jullie uniek huwelijksfeest op zaterdagavond in het volle seizoen? Reserveren gebeurt vaak een jaar op voorhand. Eénmaal vastgeklikt heb je die zekerheid. Daarbij is de prijs voor de dienst best niet je enige vergelijkingspunt.

Organiseer je een klein feest met een lager budget? Check wat last minute mogelijk is. Bespaar eventueel door het onmiddellijk instemmen met een vervangende (minder ervaren) dj op het laatste moment en een vast einduur van de dj-set.

Feest op vrijdag? Op zondagnamiddag? Jaarlijks feest van een vereniging? Contacteer ons. We bieden een oplossing op maat.

Bezorg eerst je gegevens via vraag het aan(*). Kort daarna verneem je vrijblijvende info over beschikbaarheid van dj’s, werkwijze, opties voor klank en licht, offerte op maat, enzovoort.

(*) Uit voorzorg bewaren we verstuurde gegevens niet op de webserver. Raadpleeg het privacybeleid via de Algemene voorwaarden.

Als je definitief wenst te reserveren, laat dit zo snel mogelijk duidelijk weten. Daarvoor ontvang je een persoonlijke overeenkomst met de details. Onderteken voor akkoord. Bezorg een kopie (scantips). Schrijf het voorgestelde voorschot over. En klaar! Vanaf dan is je dj vastgeklikt.

Reken op onze professionaliteit. Een snelle digitale administratie,  communicatie via email, WhatsApp, Skype, WeTransfer… en ook online agendabeheer met verschillende dj’s zijn je garantie voor veilige en vlotte organisatie.

Raadpleeg de Algemene voorwaarden.

Als je de dj nog niet aan het werk zag, dan gebeurt een persoonlijke ontmoeting best nog voor je de reservatie maakt.  Zo voel je van het begin af aan of het klikt om samen te werken. Maar dat kan evengoed via telefoon. Of videochat.

Voor het voorbereiden van een huwelijksfeest is een pagina voorzien op deze site.
Voor het voorbereiden van een verjaardagsfeest kun je een top 20 met favoriete dansmuziek, en top 5 favoriete slows sturen via email.

Hou er rekening mee dat je genodigden verzoeknummers komen vragen. Vorm een algemeen beeld. Noteer enkele tracks die bijzonder zijn, waaraan je mooie herinneringen hebt. Zeer populaire tracks steken in een gemiddelde dj-collectie. Als je die wenst hoeven we dat niet op voorhand te weten.

Stuur die detail-voorbereiding alsjeblief niet vroeger dan 14 dagen voor je feest.