WIE IS FRANKY / STUDIO SENSATION?

Het deejay spelen zit Franky al van kleins af aan in het bloed. Zo reisde hij verschillende jaren mee met discobar Studio Venus uit Nieuwkerke. Daarnaast deed Franky ook heel wat ervaring op bij diverse lokale radio’s. Na enkele jaren stilte nam Franky in 2000 zijn oude passie opnieuw op. Hij werd gevraagd de muzikale omlijsting te verzorgen op het huwelijksfeest van een collega en van het ene feestje kwam het andere!
Door de stopzetting van Dj Steve Pecceu werd nieuw leven ingeblazen in het project Studio Sensation.

In 2000 werd Studio Sensation een feit. De voorbije jaren zorgde dit levendig fenomeen voor de nodige ambiance op heel wat feestjes. De vele positieve reacties in het gastenboek op de website zijn het ultieme bewijs van de vele tevreden klanten. Bekijk op de website ook foto’s van feestjes waarop Studio Sensation gedraaid heeft.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Studio Sensation zorgt voor de gepaste muziek bij alle evenementen, of die nu in een zaal plaatsvinden of in een tent, overdag of ’s avonds. Huwelijken en jubileums zijn onze specialiteit, naast personeels- en verenigingsfeesten, soupers, verjaardagen enz. Wij maken van elk feest een onvergetelijk moment. Je gasten zullen er nog jaren over spreken! Studio Sensation verzorgt de muzikale kant van je feest van begin tot einde: van aangepaste achtergrondmuziek bij de receptie en tijdens het feestmaal,met daarna al enkele gekende klassiekers die de gasten kunnen mee neuriën tot alle muziekgenres tijdens het dansfeest: van tango tot jumpstyle.

PROFESSIONEEL & ERVARING

Studio Sensation maakt gebruik van professioneel geluidsmateriaal aangevuld met een moderne lichtinstallatie, zodat jouw feest op en top is. Door jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe jouw feest succesvol te doen slagen. Wij zetten voor jou de puntjes op de i en dit volgens smaak en budget. Studio Sensation werkt samen met “BLACK STAR Productions uit IEPER” (Renting : Sound – Light – Visuals – Truss – Standenbouw – PA en DJ’s.) voor verhuur PA grotere festiviteiten, en ook met infinity.be “Dj Service uit Diksmuide en Oostende”, dat in geval van ziekte of onvoorziene omstandigheden voor een vervangende Dj zorgt.

VAN 9 TOT 99 JAAR

Omdat een goede sfeer en ambiance belangrijk zijn voor Studio Sensation, draaien wij plaatjes voor alle leeftijden, van jong tot oud, van 9 tot 99 jaar. Dankzij onze uitgebreide platencollectie, serveren wij het publiek een cocktail van swingende dansmuziek uit de jaren ‘60 tot de hedendaagse dance muziek. Natuurlijk kan je als organisator, in overleg met Franky, ook kiezen welke muziek er gespeeld moet worden. Voor de huwelijkspaartjes is er een ruime keuze van diverse openingsdansen en zorgt Studio Sensation bovendien voor een blijvende herinnering. Tijdens het trouwfeest, nemen wij namelijk verschillende foto’s – tot in de late uurtjes – en bezorgen wij deze achteraf aan het bruidspaar. Studio Sensation zorgt voor optimale sfeer en muziek: dé ingrediënten voor een onvergetelijk feest en Sensationele momenten.