Who is Who

disco01 small
discoWallpaper small
Disco3 small

Who is Who ?

Caignie Franky

Bijnaam: Frankyboy
Vader van 3 toffe kids :
*Jonas – Eline en Thomas
Adres: Bassevillestraat 48
plaats: 8950 Heuvelland
Tel: 0497/46.67.03 – 057/44.81.56
Ondernemingsnummer:
BE 0877.954.720
BELFIUS IBAN rekeningnummer :
BE46 0634.3195.0836
BELFIUS bank BIC code: GKCCBEBB
Unisono (Sabam-Sibim) DJ Licentie:
5372456/2020
Ervaring: Vele jaren.

Franky in het kort…

Het deejay spelen zit Franky al van kleinsaf in het bloed.
 Zo reisde hij verschillende jaren mee met discobar studio Venus uit Nieuwkerke.

 Daarnaast deed Franky ook heel wat ervaring op bij diverse lokale radio’s. Daarna was het enkele jaren stil, maar in 2000 nam Franky zijn oude passie opnieuw op. Toen hij gevraagd werd de muzikale omlijsting te verzorgen op het Huwelijksfeest van een collega, was de trein weer vertrokken en van teen kwam het andere feestje. Het bedenken van een naam voor zijn discobar was echter niet zo evident maar dankzij de stopzetting van Dj Steve (Studio Sensation) raakte dit opgelost en werd nieuw leven ingeblazen in het project “Studio Sensation”.

In 2000…

….was de geboorte van “Studio Sensation & Dj Frankyboy een feit. De voorbije jaren zorgde Studio Sensation & Dj Frankyboy op heel wat feestjes voor de nodige ambiance. Studio Sensation & Dj Frankyboy telt heel wat tevreden ‘klanten’, getuige daarvan zijn de vele positieve reacties in het gastenboek op de site. Daar kun je trouwens ook foto’s bekijken van feestjes waarop Dj Frankyboy gedraaid heeft.      

Wat mag je verwachten?

Discobar Sensation zorgt voor de gepaste muziek bij alle evenementen, of die nu in de zaal plaatsvinden of in een tent, overdag of ‘s avonds. Huwelijken en Jubileums zijn z’n specialiteit verder personeels- en verenigingsfeesten, soupers, verjaardagen, enz. Zij maken van elk feest iets onvergetelijks. Je gasten zullen er nog jaren over spreken! Studio Sensation verzorgt de muzikale kant van uw feest van begin tot einde: vanaf de receptie met aangepaste achtergrondmuziek, daarna tijdens het feestmaal met aangepaste achtergrondmuziek en al wat gekende liedjes, die de gasten kunnen mee neuriën en vervolgens alle muziek genres tijdens het dansfeest zelf van tango tot de jumpstyle.

Professioneel & Ervaring

Studio Sensation & Dj Frankyboy maakt bovendien gebruik van professioneel geluidsmateriaal aangevuld met een moderne lichtinstallatie, zodat uw feestje op en top is.

Door hun jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe uw feest te doen slagen. Bellen kan altijd naar Studio Sensation wij zetten voor u de puntjes op de i, naar smaak en budget, Studio Sensation & Dj Frankyboy werkt ook samen met het boekingskantoor Entertainings Agency, die in geval van ziekte of onvoorziene omstandigheden voor een oplossing zorgen, zodat u als inrichter geen hinder ondervind van dat soort problemen.

Van 8 tot 88…


Omdat voor Dj Frankyboy een goede sfeer en ambiance belangrijk zijn, draait hij plaatjes voor alle leeftijden, van jong tot oud “van 8 tot 88 jaar”. Door zijn uitgebreide platencollectie, kan hij zijn publiek een cocktail van de betere dansmuziek van 1960 tot nu serveren. Natuurlijk kunt u als organisator, in overleg met Franky, ook kiezen welke muziek er gespeeld moet worden. Voor de huwelijkspaartjes is er een ruime keuze van diverse openingsdansen. Voor de trouwers zorgen Studio Sensation & Dj Frankyboy trouwens voor een blijvende herinnering. Tijdens het trouwfeest, nemen zij verschillende foto’s (tot in de late uurtjes) en bezorgen deze dan achteraf aan het bruidspaar.
“Studio Sensation & Dj Frankyboy bezorgen u  kippenvelmomenten. Het unieke ingrediënt voor een onvergetelijk feest”

Take a tour and visit our FACEBOOK

LIKE USFoto’sVideo’s © Copyright Mijn-website-online 2019