Tips

  • U gaat een feest organiseren. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
  • Vele jaren ervaring.
  • Bent U op zoek naar een discobar & Dj voor regio Heuvelland, Ieper, Poperinge, Veurne, Diksmuide, kortom regio West-Vlaanderen
  • Neem dan snel contact op via menu / prijsofferte of mail.
  • Alle Genres komen aan bod van de klassieke traditionele dansen, Slow tot de hedendaagse Jumpstyle.
  • Ruime keuze uit meer dan 10.000 nummers van de jaren 60 tot de hedendaagse muziek.
  • Volledige Professionele klank & lichtinstallatie uitbreidbaar naar wens.
  • Maximum Music, Minimum Talk

Bel vandaag nog, en Feest met ons Mee.!!!

Music-Wallpaper01
geluidsoverlast

Burenlast

Probeer na te gaan of de zaal geen problemen heeft met de buren i.v.m. geluidshinder. Indien dit wel zo is dan is het aan te raden om eventueel uit te kijken naar een andere feestzaal. De uitbaters stellen alles in het werk om geluidshinder te voorkomen, inclusief de DJ aanmanen om het volume onder controle te houden. Een te laag geluidsvolume kan echter nefast zijn voor uw feest.

car-small

Afstand naar de feestzaal

Hoe groter de afstand is tussen de plaats van de feestzaal en het thuisadres van uw publiek, hoe vroeger uw feest zal afgelopen zijn. De meeste mensen willen immers niet om 5 uur 's morgens nog eens meer dan een uur met de auto de baan op vooraleer ze terug thuis zijn.

Parking

Toegang tot de zaal

Zorg dat de zaal goed toegankelijk is, dus niet teveel trappen en het liefst met parkeermogelijkheid bij de inkomdeur. Wij beschikken over zwaar materiaal en trappen maken het ons moeilijk om alles ter plaatse te krijgen.

publiek

LOGO SENSATION dancing girls

visitekaartje2

Plaats van het publiek

Waar plaatst u het jonge publiek? Het oudere publiek? De danslustigen? Of de mensen waarvan je weet dat het geen dansers zijn?
Probeer a.u.b. ook zo veel mogelijk te vermijden dat het oudere publiek vooraan in de danszaal zit, dicht tegen de geluidsboxen aan dus.

Vooraan - achteraan ?

Niet danslustigen plaats je best niet achteraan in de zaal, zo heb je meer kans dat ze zich toch even naar de dansvloer zullen begeven.

Danslustigen plaats je dan wel beter achteraan in de zaal, omdat die toch wel de moeite zullen doen om zich naar de dansvloer te begeven.

De allerbeste DJ

Laat je niet overbluffen door DJ's die u overweldigen met talrijke referenties en verhaaltjes zoals de mega-feesten van 1000 man die men reeds gedraaid heeft. Het is immers veel moeilijker om een kleine groep mensen aan het dansen te krijgen en te houden dan een massa volk.

Take a tour and visit our FACEBOOK

LIKE US